divendres, 27 de març del 2009

> Conferència "Les polítiques comercials europees, o com fer que l'Àfrica pagui la nostra crisi"“El més important és assolir un canvi en la balança de poder entre els països més desenvolupats i els països en desenvolupament, perquè els primers no canviaran les seves polítiques voluntàriament, sinó gràcies a la pressió que s'exerceixi sobre ells. (...) La nova Europa neoliberal, l'Europa global, és molt contundent a l'hora de defensar els seus interessos. A més, aquesta Europa global té una actitud cada vegada més agressiva amb els països del Sud. (...) Europa li deu a Àfrica, no hi ha discussió possible. (...) No sóc pessimista pel que fa a Àfrica, sóc pessimista pel que fa a Europa.” Dot Keet, en una entrevista a la Revista Pueblos.

- Intervindran:

Dot Keet, investigadora i activista del Transnational Institute (Amsterdam) i Alternative Information and Development Center, professora de política econòmica a diverses universitats d'Àfrica del Sud. Autora de diverses publicacions sobre els EPA (Acords d'Associació Econòmica).

Jordi Pons, director de SETEM Catalunya.

Moderarà: Eulàlia Reguant, responsable de campanyes de Justícia i Pau.

- Data: dimarts 31 de març de 2009
- Hora: 18:30 h
- Lloc: CCCB (Centre de Cultura Contemporània, aula-1) C. Montalegre, 5. Barcelona.
- Idioma: anglès (traducció simultània)


- Organitzen: Setem ODG Justicia i Pau Veterinarios sf CEA i CASC amb la col.laboració de ACCD


Amb la col·laboració de:
Si coneixes algú al qui li pot interessar aquesta informació, si us plau, reenvia-la-hi.--------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------