divendres, 9 de novembre del 2007

Caixa Penedès concedeix a Maria Dolors Masdéu i a la Fundació Vida i Esperança el premi Josep Parera 2007


BARCELONA, 7 de novembre (EUROPA PRESS)

L'Obra Social de Caixa Penedès ha anunciat avui que concedirà a la religiosa Maria Dolors Masdéu i a la Fundació Vida i Esperança el Premi Josep Parera 2007, que reconeix la trajectòria vital d'una persona i també la d'una entitat, segons ha informat avui l'entitat.
La guanyadora porta quaranta anys treballant amb els desafavorits al Camerun, mentre que la Fundació Vida i Esperança ofereix un servei personal i anònim d'escolta a totes aquelles persones que ho requereixin, especialment a Barcelona, mitjançant el seu telèfon de l'Esperança.
El premi, que compleix la seva tercera edició aquest any, ha duplicat la seva dotació, i ha arribat a un total de 100.000 euros, la meitat per a cada un dels guardonats.
Segons Caixa Penedès, amb aquesta iniciativa pretén reconèixer la trajectòria de compromís, constància, coherència i impacte social de persones i organitzacions socials que han destacat per la seva vocació de servei al desenvolupament comunitari.

Llegir més...

dijous, 8 de novembre del 2007

Concert-projecte A Mà


Música solidària a La Bisbal

Llegir més...

dilluns, 5 de novembre del 2007

Dijous 8 novembre documental de Guinea Bissau




Documental de Guinea Bissau realitzat per Ana Medeira
Sobre un professor que viu a Bissau, "Antonio Simoes" és el protagonista de tot el vídeo. La seva forma de veure el món com entén les relacions entre Europa i Africa, l'herència històrica de l'època colonial i el mes important i central el seu treball com professor en un país que té pocs recursos i amb tot tipus de manques materials.
Debat a càrrec de Ana Medeira

Llegir més...