dijous, 18 de setembre del 2008

QUI DEU A QUI

Ja s'apropa la setmana del 13 al 19 d'octubre, setmana que es va decidir al Forum Social de Nairobi, de 2007, que estaria dedicada a la lluita contre el deute extern del països del Sud. Per tant, hem començat a organitzar la Segona Setmana d'Acció Global contra el Deute i les Institucions Financeres Internationals (IFI's) que té per objectiu denunciar la il·legitimitat del deute extern i molt especialment, aquest any, donar a conèixer les seves repercussions als pobles d'Àfrica.Per a acomplir amb aquest objectiu s'estàn preparant tot un seguit d'activitas que inclouen xerrades/debats, videos documentals, perfomances i teatre.Però per a que la setmana tingui éxit necessitem de la vostra col·laboració personal i també econòmica.

/"La deuda en su forma actual es una reconquista de Africa sabiamente organizada, para que su crecimiento y desarrollo respondan a unos niveles, a unas normas que nos son totalmente extrañas. De manera que cada uno de nosotros se convierta en un esclavo financiero, es decir, simplemente un esclavo de quienes han tenido la oportunidad, la astucia, la trapacería de invertir sus fondos en nuestros países obligándonos a reemborsarles."

/*Discurso de Thomas Sankara, presidente de Burkina Faso, en una reunión de la Organización de la Unidad Africana realizada en Addis Adeba (Etiopía) en 1986. El 15 de septiembre de 1987, Thomas Sankara fue asesinado.*

Dooley jën ndox - La força del peix és l'aigua
Proverbi senegalés