dilluns, 6 d’octubre del 2008

trobada d’Agermanament a Moià, al Molí nou de Passarell.

Benvolguts amics i amigues:

Ens plau comunicar-vos que el proper dissabte 11 d’octubre farem una trobada d’Agermanament a Moià, al Molí nou de Passarell. Volem que sigui una jornada lúdica on passem un dia agradable en mig de la natura, per això us proposem anar a collir bolets. Per als que no controlem gaire el tema tindrem la sort de comptar de guia amb en Joan Padrisa, gran expert boletaire i d’altres temes que no direm (de moment). Per si a algú no li va això de collir bolets hi ha l’opció d’anar al Museu Arqueològic i paleontològic de Moià, a les coves del Toll o a Santa Maria de l’Estany. Al migdia ens trobarem tots per a fer un gran dinar de germanor tot parlant de grans temes per solucionar el món, o no.

El programa serà:

- 09:30 h – Arribada al Molí nou de Passarell
- 09:45 h – Sortida a collir bolets
- 13:45 h – Dinar (al Molí nou de Passarell)
- 15:30 h – Xerrades. Podreu escollir entre dos que es faran simultàniament:
- Proposta innovadora de fonts de finançament
- Coneix Agermanament (projectes)


Animeu-vos que ens ho passarem molt bé!

Cal que aviseu prèviament, abans del dia 8, (trucant a la secretaria d’Agermanament al telèfon 93 441 04 33 de 9 h a 13 h).

El cost del dinar serà de 12,5 €.

Esperem que no hi falteu. Fins aviat.




Com arribar-hi:
Un cop arribats a Moià s’ha d’agafar el carrer Passarell i seguir-lo durant 1 Km aproximadament i un cop passat una riera es troba El Molí nou de Passarell, que és on ens trobarem per la boletada i després per dinar.