dimarts, 25 de setembre del 2007

Douleur




Nous avons la douleur de vous annoncer la mort de Monsieur NDOUNG Albert Christian, Coordonnateur des Projets ASAFRO-CAMEROUN, mort survenu ce matin des suites probablement d'une crise cardiaque. Salutations Monsieur NLEND Valentin

Llegir més...

Trobada amb els de can Bardina

Els nostres camins tornen a coincidir. A partir d’aquest mes de setembre compartirem local i organitzarem activitats (xerrades, debats...) conjuntament amb els de can Bardina.
El dia 22 de setembre i per tal de conèixer-nos una mica millor abans de començar a treballar junts, hem estat a casa d’en Félix, sota l’ermita de Sant Joan de la muntanya, entre Torrelles de Foix i Pontons.
Una jornada molt agradable en mig de la natura. Una paella i unes amanides per a un bon àpat i, tot just acabat, en Llorenç i en Ricard han fet una explicació de l’associació de la que formen part i del treball que cadascuna desenvolupa. Per acabar, una projecció d’un muntatge amb les fotografies dels projectes fetes en el darrer viatge al Camerun ha donat pas a un torn obert de preguntes i comentaris amb el qual s’ha finalitzat aquesta jornada.

Llegir més...