dimecres, 20 de juny del 2007

Agermanament Bonanova_BotMakak


Estàvem preparant els aparells que anaven a donar suport visual a la presentació que poc desprès anava a fer en Jaume Borràs, quan una dona asseguda a la segona fila de la Església va iniciar una conversa amb nosaltres. Desprès de xerrar una estona ens va preguntar: i que es fa amb els diners que donem?
Poc desprès es va iniciar la Missa i arribant al sermó li va tocar el torn a en Jaume. El passat diumenge 15 de juny era un dia especial, l’agermanament entre les parròquies de la Bonanova i Bôt-Makak segueix mantenint uns forts lligams i la col·laboració entre ambdues ha de continuar. Per això és molt important mantenir informat a tothom, tant aquí com allà, de les accions que se’n van desenvolupant. Per aquest motiu, dos o més vegades a l’any, en Jaume, convidat pel mossèn Carles Saurò, prent part a la Missa e informa als presents sobre el que ha passat des de l’última trobada.
En aquesta ocasió i amb el suport visual d’un power point creat per en Josep Maria Rué, va fer un resum de tots els projectes que gràcies a l’ajuda de la parròquia de la Bonanova s’han realitzat a la de Bôt-Makak. Van ser uns 20 minuts d’explicacions i amb la gent molt atenta. Al acabar un aplaudiment unànime en va donar la resposta a la pregunta que ens van fer mentre preparàvem els aparells: la gent tenia clar el que s’havia fet amb els seus diners i n’estaven satisfets.