dimarts, 20 de febrer del 2007

JAUME BORRÀS, ESPARREGUERI DE L’ANY


La revista d’Esparreguera “777 comunica”, ha designat al nostre amic i membre de la Mesa d’Agermanament, Jaume Borràs, com l’esparreguerí més destacat de l’any 2006. La seva tasca començada l’any 1962 marxant, junt amb altres esparreguerins, cap el Camerun, continuada l’any 1969 cofundant l’ONG actual i culminada el passat 2006 amb l’agermanament entre Bot-Makak –on ell hi va estar del 62 al 69- amb Esparreguera, l’ha fet mereixedor d’aquesta distinció que li serà atorgada el proper diumenge dia 11 a les 12 del matí a Can Pasqual d’Esparreguera.
Delegació d’Esparreguera

1 comentari:

Emilio Casasayas ha dit...

Premio al personaje del año 2006. Revista 777

Desde nuestra sección de “noticias” queremos expresar nuestra enhorabuena a Jaume Borràs por el premio al personaje del año 2006 que la revista “777” le ha concedido. El acto de entrega celebrado el día 11 de febrero en Can Pascual (Esparraguera), ha contado con la presencia del equipo directivo de la revista, una importante presencia de esparraguerins entre los que se encontraba su alcalde y una gran representación de Agermanament.

En el discurso de presentación se ha glosado la figura de Jaume haciendo referencia a su pasado y presente vinculado a África y más concretamente a Bot-Makak (Camerún), así como su pertenencia a Agermanament, motivo por el cual nos sentimos muy orgullosos y también partícipes de este premio otorgado a Jaume.


Premi al personatge de l’any 2006. Revista 777

Des de la nostra secció de “notícies” volem expressar la nostra enhorabona a en Jaume Borràs pel premi al personatge de l’any 2006 que la revista “777” l’hi ha concedit. L’acte d’entrega, celebrat el dia 11 de febrer a Can Pasqual (Esparreguera), ha comptat amb la presència de l’equip directiu de la revista, una important presència d’esparreguerins, entre els quals es trobava el seu alcalde, i una molt gran representació d’Agermanament.

Al discurs de presentació s’ha glosat la figura d’en Jaume, fent referència al seu passat i present vinculat a l’Àfrica i més concretament a Bot-Makak (Camerun), així com la seva pertinença a Agermanament, motiu pel qual ens sentim molt orgullosos i també partíceps d’aquest premi atorgat a en Jaume.Prix au personnage de l’année 2006. Revue 777

Dès notre section de “nouvelles”, nous voulons exprimer nos félicitations à Jaume Borràs pour le prix au personnage de l’année 2006 que la revue “777” lui a accordé. L’acte de remise, qui a eu lieu le 11 février a Can Pasqual (Esparreguera), a compté avec la présence de l’équipe directif de la revue, une importante présence d’esparraguerins, entre lesquels se trouvait son maire, et une très grande représentation d’Agermanament.

Dans le discours de présentation, la figure de Jaume s’est glosé, en faisanr référence à son passé et présent vinculés à l’Afrique et, plus concrètement, à Bot-Makak (Cameroun), aussi comme à son appartenance à Agermanament, motif par lequel nous nous sentons très orgueilleux et aussi partie de ce prix donné à Jaume.