dilluns, 24 de novembre del 2008

Conferència sobre la crisi financera i models de desenvolupament alternatius, a càrrec de David Sogge

Conferència sobre la crisi financera i models de desenvolupament alternatius, a càrrec de David Sogge

El proper 27 de novembre, David Sogge durà a terme aquesta conferència oberta a tot el públic, sota el títol ´La crisi financera: nova oportunitat per una governança global democràtica i per a models de desenvolupament alternatius?´. La conferència pretén aportar dades i reflexions sobre l'estat actual de la cooperació internacional i el desenvolupament, i sobre el seu futur cara als propers anys, en un context de crisi financera i econòmica mundial.

David Sogge (Holanda) és analista i consultor internacional sobre ajuda al desenvolupament i polítiques d'ajuda. Especialista en Àfrica, col·labora amb el Transnational Institute d'Amsterdam. Entre algunes de les seves publicacions, es troben Dar y tomar. ¿Qué sucede con la ayuda internacional? (Icaria, 2004) i Compasión y cálculo. Un análisis crítico de la cooperación no gubernamental al desarrollo (Icaria, 1998). Darrerament també ha centrat les seves línies de recerca en el control dels circuits econòmics com a eina per al desenvolupament internacional. Més informació

- Data: dijous, 27 de novembre
- Hora: 19:00 h
- Lloc: Auditori Pati Manning, C/ Montalegre, 7. Barcelona. (Metro L1 - L2: Universitat)
- Idioma: anglès (traducció simultània al català)
- Organitza: Àgora Nord - Sud (ONG Catalanes de Solidaritat Internacional: Entrepobles - SETEM - Veterinaris sense Fronteres - Enginyeria Sense Fronteres - Medicus Mundi)